.::Sekuntum Bunga Untuk Mu::.

Assalamualaikum and very good morning to all of my reader...
Cewah, meroyan apa pula pakcik pagi-pagi ni speaking...
Actually pakcik sedang key-in data ke dalam sistem...
Busy busy busy...
Curi masa update belog usang pakcik ni kejap...
<<-----Takot bos nampak
Tak payah cakap banyak, pakcik just nak kongsi sekeping gambar yang pakcik rasa lawa...
Tengok jela ye...

begitu indah ciptaan ALLAH
 pakcik hadiahkan sekuntum bunga untuk readers belog pakcik...suka tak..? hehe

Pakcik snap gambar ni dah lama dah...
Masa ni pakcik sedang menunggu pintu hall di buka...
Detik cemas sebelum pakcik menerpa masuk untuk menduduki final exam...
Sempat lagi tu buat benda lain...
Gambar ni di"snap" menggunakan camera yang maha canggih pakcik iaitu....
DSLR...???
Bukan lah...tu la, menyampuk jer pakcik nak bercerita...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ni ha camera yang canggih giler-giler tu...
merembat dari encik Google

Sekian sahaja cerita pakcik...
Sebelum pakcik lupa, pakcik mintak maap sangat-sangat noh sebab lama tak renovate update belog ni...
Pakcik agak busy kebelakangan ni...

pesanan tuan tanah : bos dah datang, cepat-cepat buat kerja...

10 Kritikan Bernas:

shida said...

Subhanallah..cantik3~~~
:)
trimas

Fara Ada said...

alohh nak yg betul!! aishh pakcik ni!...
jgn lupa makan bitamin cap kelapa laut ok?
sik lupa jek..wakakaka kena lagi..!

Xavi De said...

>>shida : welcome...:) mmg cantik..

>>Fara Ada : pakcik busy ckit la cu..huhu
eh, bunga ni la bagus, xlayu..siap boley wat kertasdinding kappy lagi tau...hehe

soooooour said...

sama la kita...pakai hp cap ayam gantang lg...

akoo pae said...

hehe cantek3..
ciptaan Allah sumenye indah kan..=)

time kaseh bg akoo bunge~haha

Xavi De said...

>>soooooour : cap ayam pon klu kena cara gaya ambik gambar, lawa gambarnya...:D

>>akoo pae : xde ciptaan Allah yg xcantik, semuanya cantik2 belaka...welcome..=)

aliah amirah said...

smart phone ;)...

Xavi De said...

>>aliah amirah : ni phone zaman nenek pakcik ada dara lg..ketggalan zaman...haha..:p

CTK said...

bunga ape neh? lawa jugak..maceh2..hahaha

Xavi De said...

>>CTK : entah, pakcik maen snap jer, bunga2 cinta kot..hehe... welcome2...:)