.::Pakcik Bukan Sombong::.

Assalamualaikum pada semua penduduk bumi...
Entry ni nak taip pendek jer (dengan harapan dapat wat karang 120 patah perkataan)...

Dulu pakcik ni silent reader je kat belog orang...
Lepas baca post orang tu pakcik suka tengok respon n komen pembaca...
Dalam banyak-banyak komen ada la terselit komen camni...
"Saya dah follow awak, follow la saya balik ye...=)"
Dan mesej yang sama waktu dengannya...
Perlu ke kita bagi tau dia kita dah follow dia...?
Maybe perlu maybe tak kan...
TAPI...yang suruh follow balik tu tak leh blaaa...

Bukan pakcik sombong, angkuh dan sama waktu dengannya...
Tidak ke nampak macam paksa orang tu suruh follow belog kita...?
Tak payah la kot buat macam tu...
Paling tidak pun, jemput dia melawat belog kita, dia nak follow belog kita or tak, tu terpulang pada empunya diri...
Pakcik pun orang baru juga lagi dalam dunia belog ni, jangan pulak korang kondem pakcik pulak ye lepas ni...hehe

Kepada 4 orang aweks follwers (semasa entry ni sedang di taip) kat belog pakcik ni, pakcik berterima kasih sangat-sangat pada korang...
Belog pakcik ni belog budak-budak baru nak naik, takde la gempak macam belog-belog otai yang lain...
Sekadar menaip apa yang terbuku dihati...
Jangan kamu terasa hati, ini sekadar luahan pendapat, apa yang pakcik cakap kan ni, tiada kaitan dengan yang hidup, yang mati, yang sedang tidur, yang sedang basuh baju, yang sedang skodeng anak dara sebelah rumah, yang sedang sedang saja(iwan la pulak), dan macam-macam yang lagi...
Adios amigossss...

pesanan tuan tanah : Dah dah la tu pakcik membebel, bukan ada orang nak dengar pun, sambung buat kerja.

6 Kritikan Bernas:

Fara Ada said...

hehehe have fun blogging pakcik..hehehe
go go fighting...am also silent baca blog orang jgk dulu at first..tp dah lama lama macam best pulak..then start blogging..hehe thanks ye follow..

Xavi De said...

>>Fara Ada : trimas coz support newbie mcm pakcik...:D

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan...wah sy jadi follower yg ke 6, suka3..trm kasih sbb sudi jenguk2 blog sy.

Xavi De said...

>>Santri T.P.I.N.I : tahniah2..jadi top10..hehe
anyway thanx sudi follow...=)

Pinky Pixie said...

sy da follow pak cik. follow sy juga!

haha. lame gile x ckp cemtu. biase la pak cik. mcm2 ragam dlm dunia blog ni. =)

Xavi De said...

>>Pinky Pixie : kamu mmg nak kena cekik ngn pakcik. btl2, mcm2 ragam..pape pun kite tetap kena hormat org tu xkire mcmn pangai dorang skali pon...=)