.::Lelaki, TV dan ENSET::.

Apakah kesinambungan lelaki dan 2 objek ni,
Jom kita terjah bersama pakcik...


Bini ni macam TV,



Gurlprend pulak macam ENSET.





Di rumah lelaki tengok TV,
Tetapi bila nak keluar lelaki akan bawa ENSET.


Bila takde wang, lelaki akan jual TV,
Bila ada wang, lelaki akan tukar ENSET.


Tengok TV ni percuma,
Tetapi ENSET, kalau tak bayar, perkhidmatan akan ditamatkan.


TV ni besar, berat, dan dah oldtimer,
Tetapi ENSET ni comel, langsing, dan mudah alih.


Kos beroperasi untuk TV ni senang,
Tetapi ENSET susah dan demand tinggi.


TV ada alat kawalan jauh,
ENSET takde.


Paling penting, ENSET ni komunikasi dua hala,
Tetapi dengan TV, kita hanya melihat dan mendengar.


Last but not least....
TV takde VIRUS,
Tetapi ENSET ada VIRUS, so beware...




pesanan tuan tanah :


  • Tak guna punye lelaki.
  • Post ni hanya untuk suka-suka, lelaki dan perempuan kat luar sana jangan terasa hati pulak ye. (ada ke orang bace blog pakcik ni, perasan je lebih)

  • Pape pun pakcik dah ada 1st follwer, bangga giler...
  • Arigato gozaimastu pada Cik Pinky

4 Kritikan Bernas:

aliah amirah said...

semart gile SE satio tuh :)

Xavi De said...

>>aliah amirah : tau xpe..dah lama pakcik mengidam..hehe

CTK said...

haha..terbaik lah...dalam maksud tuuu :D

Xavi De said...

>>CTK : sedalam lautan yg menenggelamkan kapal titanic...XD