.::Biar Lagu Yang Bercerita::.

Manusia selalu mendefinisikan bahawa pelangi itu indah dan membahagiakan...
Namu pelangi tidak akan kekal di depan mata...
Ia singgah seketika cuma...

video

Don't find ...
Let  find you...
That's why they call it falling in ...
Because you're falling in  without forcing it to fall...

pesanan tuan tanah : terpaksa akur dengan keputusan si dia andai itu yang dapat membahagiakan dia.

16 Kritikan Bernas:

aliah amirah said...

ala,sedih nye..saba eh :)

Xavi De said...

>>aliah amirah :sedang memujuk hati yg lara...sob3

Fara Ada said...

hmmmmmmm~ dari aritu lagi entri Xavi De semo sedey2 jeee....sabo yee! perbaiki diri..buat yg terbaik lepas ni..mulakan edup baru...

Xavi De said...

>>Fara Ada : pakcik berkecimpung ngn belog ni pon sbb nak mulakan idop baru laa..buat2 busy..

Fara Ada said...

hmmmm bagus2...cuba sibukkan diri buat benda2 yg lebih berfaedah..pakcik ni dah koje ke belajo lg??

Xavi De said...

>>Fara Ada : pakcik umor dah setengah abad, anak da sedozen, blajo ape nya nak oii...
*ok, tipu jer...final year skrg..haha

Fara Ada said...

hahahahaha....setengah abad ye!! kamu jgn nk nipu leee....final year?ok final year i cant expect kamu tu umo 22 kdg ada jgk umo 28 sambung bljar...hehehehe...

Xavi De said...

>>Fara Ada : haha..habis tu yg mana kamu nak caye..sume kamu xcaye kata2 pakcik..:p

Fara Ada said...

hahahahaha...susah nk percaya kata2 pakcik ni..pakcik terlalu berahsia..hehe xpelah biarlah rahsia sbg blogger tegar..aicehh ayat xleh blah..kakakakaka

eyjalukman said...

sabo ye tuan rumah :)

Xavi De said...

>>Fara Ada : hehe, pakcik newbie lagi dlm dunia ni..lama2 nnt kamu kenal la sape pakcik..:)

>>eyjalukman : ngah sabau la nie..anyway thanx sudi berkunjung ke rumah usang pakcik nie..:)

ChentaMusek said...

Hai blogger :)

Pememang URL UNIk telah diumumkan...

Visit :

http://belogchemad.blogspot.com/2011/07/url-paling-unik.html

akoo pae said...

huhu jgn sdeh2..
=)

mcintai x bmakne mamiliki~
ecece

Xavi De said...

>>akoo pae : yup.betol kata kamu...:)

shida said...

baca post ni menambahkan lagi kesedihan dan kefrusan di hati kuh!!

Arghhh!!!!!!!
sabo shida..hu3..ni blog orang
xleh nk lepas geram kt blog sndri nt dia baca...huk3

Xavi De said...

>>shida : sabo jela cik shida...pakcik pon ngah blaja terima hakikat...
lau nak luahkan kat ruangn komen pakcik pon xpe...hehe