.::Duit Raya::.


 
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Sihatkah kamu semua...?
Semoga sihat selalu hendaknya...

Hah, baca tajuk entry jer mata semua da terbukak luas...
Dengar duit raya jer semua tangkap leleh...

Sabar-sabar...pakcik lum keje, tak leh nak kasi cash pada korang semua...
Tajuk tu saje jer nak kasi gempak...

Pakcik saja teringat nak buat amal bulan puasa ni...

Caranya senang sahaja, tiada syarat-syarat tersembunyi...
Tak perlu susah-susah nak buat satu entry link ke belog pakcik...
Tak perlu follow pun takpe, nak follow pun ikut pandai kamu ler, tiada paksaan...
Cuma tinggalkan sebarang komen pada entry ini...
Mesti komen, kalau kat shoutbox tidak di ambil kira...
Pakcik akan kunjung balas ke belog kamu dan klik iklan-iklan yang ada di belog kamu...
Kalau ada 10 iklan, 12 pakcik klik...
Si Putih : Ewah pakcik, tu dah lobeyh...
Pakcik  : Diam la kamu, cepuk baru tau...=..='

Itu sahaja, senang bukan...?
Ajak member-member korang robohkan komen kat entry ni...

Tarikh tutup : bila-bila masa pakcik rasa pakcik nak tutup DAH TUTUP DAH...

Sekian...

pesanan tuan tanah : ini jer yang pakcik mampu buat buat masa ni...terima kasih pada para readers, kunjungan kamu semua amat pakcik hargai...

25 Kritikan Bernas:

Fara Ada said...

nak jugak duit raya...dah lama follow pakcik!...
semua iklan pun klik..
pakcik bijak..pakcik xtua...pakcik muda kacak bergaya walaupun xpenah nampak...
pakcik semua2 lah..
agk2 dpt extra duit raya x?
wakakaakak

p/s: da bls komen pakcik kt entri para...tQ

Xavi De said...

>>Fara Ada : mak aih, puji melambung..:D
dah berbalas kunjungn dan jalankan jnji pakcik.:)

p/s: mcmn kamu leh pasang kemain byk nuffy kat belog kamu?

Fara Ada said...

pakcik leh masuk kt nuffnang...iklan ada utk sidebar dgn header...satu lg between entry..leh buh semo kalau pakcik nak... :)

Xavi De said...

>>Fara Ada: ouh..ingatkan xleh pasang lebih...k thanx..:)

akoo pae said...

tapi blog akoo takde iklan..huu

Fara Ada said...

pakcik..leh pasang byk2...hehe

akoo..pasang la satu dua tiga..hehe

Umie Artoqiemie said...

Jom gi blog umie bagi duit raya ;DD

akoo pae said...

hehe taknak..
blog akoo bebas iklan~ekeke

Xavi De said...

>>Fara Ada : ok, thanx...:)

>>akoo pae : mcmn pakcik nak tolong kalau camtu..@_@

>>Umie Artoqiemie : sudah singgah...:)

dhiera said...

hahah...baik benor pakcik ni~
rajin na~

Xavi De said...

>>dhiera : bukanya pakcik rugi pape pun pakcik buat camni kan..:D
k done..:)
*mcmn kamu taruk chrup2 kat belog kamu tu?

Fathiah Hamim said...

hehe tolong menolong =)

~~faizatul akma~~ said...

Pak cik..nk duit raya..bg byk2x sket...hahahaha...=P

EmpayarUtama said...

entri best nih pakcik. Aku nak buat jugaklah. Bagus dapat blajar camni :)

Xavi De said...

>>Fathiah Hamim : hulurkan tgn,ringan kan beban..:)

>>~~faizatul akma~~ : sebanyak mungkin akan di agih...:D

>>EmpayarUtama : buat la nak oii, xde org nk larang..:)

*sudah berkunjung ke rumah kamu bertiga dan agih2kan duit raya..keh3x..

cik bulan said...

pacik...*nada comel

hahaha..dah komen ni..ce bagi arh det sikit..T.T..saye ade anak2 kucen yg perlu dibeli wiskes di pagi raya..sobs~..

Nurmaisarah Ismail said...

Tiada iklan di blog saya, sadis !

stuck said...

wwaahh...duit raya...nak kuih raya...;P

Fara Ada said...

wah...dah masuk 40 org followers! kejap jek! tahniah pakcik! para pun xsecepat tu dulu...tgk dah berbulan2 baru la masuk 41..huhu tahniah2! terus kan onblog okayy...:)

Xavi De said...

>>cik bulan : anak harimau kat belakang umah pakcik pun bnyk lagi yg belum makan..keh3x..

>>Nurmaisarah Ismail : alaa, abes tu mcmn pakcik nak tolong..?

>>stuck : nk kueh raye? jum...g supermarket..hehe

>>Fara Ada : trimas..pakcik still newbie..:)

Nurmaisarah Ismail said...

Tolong doa jelah :D

izzah ® said...

baru singgah sini..best entry 'pakcik'..tringat kt kwn saya yang pggln dia pun 'pakcik'haha

Xavi De said...

>>Nurmaisarah Ismail : Insyallah, itu yg plg penting..:)

>>izzah ® : TQ singgah, jgn segan2 utk singgah lagi..:D

CTK said...

eh2..adew jugk nk bg duet rye cmni..haha..ctpon rse nk buat gitu, sekadar utk menghargai..hihi..
syawal da pegi, pakcik da bg sapa duet rye tu? haha

Xavi De said...

>>CTK : nk kasi yg betol, pakcik lum khojo..hehe