.::Baby Baru Lahir::.

salam...
bukan nak cerita pasal baby mahupun pasal anak jiran sebelah...
saja je gimik lebih..hehe..
ni first post aku untuk kat blog nie...
teruja giler kowt...
bukan apa, saja bosan duduk terperuk je dalam bilik ni so nak cuba sesuatu yang baru...
aku memang suka baca blog orang, member2 pun ramai juga yang ada blog...
sebelum ni takde feel pun nak baut blog...
sekarang dah dapat hidayah(bukan nama awek) dan taufiq(pun bukan nama balak) untuk wujudkan blog sendiri..
harap2 blog ni tak terbengkalai la ye, mane tau kot2 tuan blog nie hangat2 taik ayam jer...hehe...
mintak tunjuk ajar dari otai2 blog semua...
setakat ni la dulu celoteh aku untuk post ni, panjang2 pun bukan ada orang nak baca...=p
adios amigos...

nah,belanja gambar...
da tajuk pon baby kan...
merembat pic ni dari pak cik Google...hehe

2 Kritikan Bernas:

CTK said...

teringin nak anak la tuuuuu..hahaha

Xavi De said...

>>CTK : choii..haha, calon pon lum ada, camno nak anak..XD